Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
24.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚαι η ΕΔΕΚ Χριστοδουλίδη

Και η ΕΔΕΚ Χριστοδουλίδη

Share

Η απόφαση πάρθηκε από το Συνέδριο με 91%

Στήριξη της υποψηφιότητας Νίκου Χριστοδουλίδη στις επερχόμενες προεδρικές Εκλογές με 91% υπέρ αποφάσισε η ΕΔΕΚ, κατά την ψηφοφορία που διεξήχθη στο χτεσινό Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο Αντιπροσώπων για τις Προεδρικές Εκλογές 2023. Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Κ.Σ. ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, στόχος του κόμματος είναι «η συμμετοχή στη διαμόρφωση της κυβερνητικής πολιτικής για τα επόμενα πέντε χρόνια».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, από τους 600 συνέδρους που είχαν δικαίωμα να λάβουν μέρος στο Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο, παρευρέθηκαν και ψήφισαν 527 και σύμφωνα με το αποτέλεσμα της  ψηφοφορίας, 480 ψηφοδέλτια, δηλαδή 91%, επικύρωσαν την απόφαση του Πολιτικού Γραφείου για στήριξη του Νίκου Χριστοδουλίδη, ενώ 35 ψηφοδέλτια ήταν αντίθετα με την απόφαση. Αναφέρεται, επίσης, ότι υπήρχαν έντεκα λευκά και ένα άκυρο.

Δήλωση Σιζόπουλου

«Ενωμένοι συνεχίζουμε και προχωρούμε στους στόχους που έχουμε καθορίσει. Ο βασικός στόχος είναι η στήριξη του Νίκου Χριστοδουλίδη με προοπτική επιτυχίας και κυρίως η ΕΔΕΚ θα δώσει όλες της τις δυνάμεις και στην προεκλογική εκστρατεία, αλλά ο στόχος είναι και η συμμετοχή στη διαμόρφωση της κυβερνητικής πολιτικής για τα επόμενα πέντε χρόνια», είπε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς βρίσκει η επόμενη μέρα το κόμμα.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News