Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΚαταγγελίες ΠΑΣΥΞΕ -"Καταδρομικές εισβολές" σε ξενοδοχεία στην Πάφο

Καταγγελίες ΠΑΣΥΞΕ -“Καταδρομικές εισβολές” σε ξενοδοχεία στην Πάφο

Share

Επιστολές και διαβήματα στον Υπουργό Εργασίας το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Υφυπουργείο Τουρισμού απέστειλε ο ΠΑΣΥΞΕ διαμαρτυρόμενος για  τον τρόπο που  διενεργούνται οι έλεγχοι από την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης για εντοπισμό παράνομων εργαζομένων σε ξενοδοχεία. Οι έλεγχοι χαρακτηρίζονται καταδρομικές εισβολές στα ξενοδοχεία με αποτέλεσμα να προκαλείται αναστάτωση στους τουρίστες.  Τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με τον διευθυντή του ΠΑΣΥΞΕ Φιλόκυπρο Ρουσουνίδη έγιναν καταδρομικές επιχειρήσεις από λειτουργούς του Υπουργείου Εργασίας της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης  και Αστυνομικούς σε 7 ξενοδοχεία της Πάφου με αποτέλεσμα  να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση ανάμεσα στους τουρίστες κάποιοι από τους οποίους έτρεχαν και κλειδώνονταν στα δωμάτια τους. Ήδη  σύμφωνα με πληροφορίες του Radiocosmos  μετά τις σχετικές καταγγελίες ο Αρχηγός Αστυνομίας έχει ζητήσει έκθεση γεγονότων για τα όσα καταγγέλλονται από τις ξενοδοχειακές μονάδες .

Πρόεδρος ΠΑΣΥΞΕ

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες ο  πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Θάνος Μιχαηλίδης χαρακτήρισε μη αποδεκτό τον τρόπο που διενεργούνται οι έλεγχοι. Είναι απαράδεκτο πρόσθεσε να εισβάλουν στα ξενοδοχεία και να αναστατώνουν τους τουρίστες υπονομεύοντας με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες που καταβάλλονται για να διαφημιστεί η Κύπρος ως ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός.

 

Βαλεντίνος Φακοντής

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Βαλεντινος Φακοντής  σε παρέμβαση του στο Radiocosmos χαρακτήρισε σοβαρές τις καταγγελίες που διατυπώνονται σχετικά με τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η Αστυνομία για τους ελέγχους στα ξενοδοχεία. Αν ισχύουν οι καταγγελίες που διατυπώνονται είπε ο κ. Φακοντής οι αρμόδιοι οφείλουν να παρέμβουν. Ο ίδιος είπε θα προβεί σε σχετικά διαβήματα.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News