Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
25.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΚαταδίκη συνδέσμων αστυνομικών για τα επεισόδια

Καταδίκη συνδέσμων αστυνομικών για τα επεισόδια

Share

Τις επιθέσεις εναντίον των μελών της Αστυνομικής Δύναμης χθες βράδυ στον Υψωνα καταδίκασαν σύνδεσμοι του σώματος.

O Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου, σε ανακοίνωσή του, καταδικάζει “σφοδρά την απαράδεκτη επίθεση που δέχθηκαν Αστυνομικοί συναδέλφοι μας κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους στον Ύψωνα πριν από λίγη ώρα ευτυχώς χωρίς τραυματίες”.

“Παραμένουμε στο πλευρό των  συναδέλφων”, αναφέρει, και ενημερώνει “ότι δεν θα δεχθούμε τέτοιου είδους επιθέσεις προς τους συναδέλφους μας χωρίς ατιμωρησία σε όσους ευθύνονται”.

Είμαστε ταγμένοι στο καθήκον, σημειώνει, “και η αντίδραση μας θα είναι δυναμική”.

Εξάλλου, ο Πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομίας ΙΣΟΤΗΤΑΣ, Νίκος Λοϊζίδης, αναφέρει ότι είναι με μεγάλη αγανάκτηση που πληροφορηθήκε ο κλάδος την “επίθεση που έχουν δεχθεί οι συναδέλφοι μας ψες στη Λεμεσό, όπου  κινδύνεψε η ζωή  και η σωματική τους ακεραιότητα εν ώρα καθήκοντος”.

Στεκόμαστε, είπε, “δίπλα στους συναδέλφους μας και η επίθεση εναντίον τους, μας φέρνει όλους πληγωμενους  σε κύρος ενώ μας προκαλεί  δυσφορία και εκνευρισμό. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Πλέον μιλάμε για ανθρώπινες ζωές πολιτών”, είπε, για να προσθέσει ότι “δεν είμαστε μόνο νούμερα στις επωμίδες ούτε είμαστε αναλώσιμοι. Ο νόμος για το συγκεκριμένο έθιμο της λαμπρατζιάς, εδώ και χρόνια είναι στα συρτάρια. Για άλλη μια φορά, μόνο από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, αφού παγκύπρια η κατάσταση χθες βράδυ εκτροχιάστηκε”.

Εάν κάποιους δεν τους ενδιαφέρουν οι ανθρώπινες ζωές συναδέλφων μας, εμάς είναι το καθήκον μας να τους υπερασπιστούμε και να τους στηρίξουμε, είπε, προσθέτοντας “κινδυνεύουν οι Αστυνομικοί κινδυνεύουν οι πολίτες”.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News