Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
21.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΚολυμβητήριο Πάφου: Το άνοιξε ο αντιδήμαρχος, το έκλεισε ο δήμαρχος λίγα λεπτά...

Κολυμβητήριο Πάφου: Το άνοιξε ο αντιδήμαρχος, το έκλεισε ο δήμαρχος λίγα λεπτά αργότερα…

Share

Απέτυχε η προσπάθεια του αντιδημάρχου Πάφου για το άνοιγμα του κολυμβητηρίου

Ακόμη χωρίς την δυνατότητα προπόνησης παραμένουν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Πάφου μετά την απόφαση του κλεισίματος του κολυμβητηρίου  από τον Δήμαρχο Πάφου ενώ απέτυχε και η προσπάθεια ανοίγματος του κολυμβητηρίου από τον αντιδήμαρχο Χρήστο Μακαρίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Πάφου ο αντιδήμαρχος Πάφου Χρήστος Μακαρίου άνοιξε μετά από πενήντα μέρες το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πάφου το οποίο ήταν κλειστό, σκορπώντας την χαρά στα παιδιά, αλλά δυστυχώς όπως αναφέρεται η χαρά τους κράτησε μόνο για δύο ώρες αφού ο Δήμαρχος Πάφου το έκλεισε εκ νέου.

Όπως αναφέρεται στο πλαίσιο του κλεισίματος του κολυμβητηρίου στάλθηκε στο κολυμβητήριο τροχονομία με αποτέλεσμα και οι αθλητές να τρομοκρατηθούν.

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου σημειώνει πως κατά κλείσιμο του κολυμβητηρίου έσβησαν τα φώτα του κολυμβητηρίου ενώ τα παιδιά ήταν μέσα στη πισίνα με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ασφάλεια τους.

Ακολούθως τα έβγαλαν έξω από το κολυμβητήριο με τα μπουρνούζια και δεν τους επέτρεψαν να ντυθούν,  προκαλώντας αναστάτωση στους γονείς. Κάποια μάλιστα από τα παιδιά έβαλαν τα κλάματα προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Πάφου Στέφανος Μανώλης επανέλαβε πως ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου δεν ήρθε σε αντιπαράθεση με κανέναν και πως εδώ και δύο χρόνια η ομάδα τους προπονείται στον ίδιο χώρο ταυτόχρονα με άλλες ομάδες, που παρά τη στενότητα του χώρου δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα, απεναντίας, όπως είπε, υπάρχει μια άτυπη συνεργασία μεταξύ των προπονητών, έτσι ώστε να προπονούνται όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως ομάδας.

Επιπρόσθετα ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Πάφου μίλησε «για παραπλανητική εικόνα, που έντεχνα διοχετεύεται στα μέσα επικοινωνίας, εδώ και  κάποιο χρονικό διάστημα, από γνωστούς κύκλους ότι τάχα γίνονται οδομαχίες στο κολυμβητήριο, με απώτερο σκοπό να πλήξουν τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου». Είπε ακόμη πως το κλείσιμο του κολυμβητηρίου ξεκίνησε ύστερα από την αρνητική απάντηση της ομοσπονδίας για ένταξη της νέας ομάδας του Ομίλου Υδατοσφαίρισης Πάφου στην ΚΟΕΚ .Πρόσθεσε πως η απόρριψη του εν λόγω σωματείου έγινε για το λόγο ότι η αίτηση του δεν πληρούσε τα κριτήρια και δεν ήταν σύμφωνη με τις πρόνοιες του καταστατικού της ΚΟΕΚ. Ο κ. Μανώλη σημείωσε πως ως Ναυτικός Όμιλος Πάφου δεν θα φέρουν καμία ένσταση να ενταχτεί οποιοδήποτε σωματείο στην Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης όταν η αίτηση που υποβάλλει είναι σύμφωνη με τις πρόνοιες του καταστατικού της.

Επεσήμανε ακόμη πως για το κλείσιμο του κολυμβητηρίου ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου προχώρησε σε δύο εκδηλώσεις διαμαρτυρίας χωρίς ωστόσο την αναμενόμενη ευαισθητοποίηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News