Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
14.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΚρίσιμες μάχες για την 9η αγωνιστική των playoffs

Κρίσιμες μάχες για την 9η αγωνιστική των playoffs

Share

Κρίσιμες μάχες για την ανάδειξη του πρωταθλητή περιλαμβάνει η 9η αγωνιστική της φάσης των playoffs στην προτελευταία στροφή πριν το τέλος του παγκυπρίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ με 72 βαθμούς και στο +1 από τη δεύτερη ΑΕΚ (αλλά με πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας), αντιμετωπίζει την Ομόνοια στο ΓΣΠ στο κλασσικό «ντέρμπι των αιωνίων». Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην τρίτη θέση με 65 βαθμούς

Από την πλευρά της η ΑΕΚ, φιλοξενεί στο ΑΕΚ Αρένα την Ανόρθωση, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με 52 βαθμούς.

Στη Λεμεσό και στο Στάδιο Άλφα Μέγα, ο Άρης υποδέχεται την Πάφο, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην 4η και 5η θέση με 60 και 61 βαθμούς αντίστοιχα.

Το Σάββατο, αρχίζει με ένα αγώνα η 12η αγωνιστική του ομίλου των Play out, με την Νέα Σαλαμίνα να υποδέχεται τον Εθνικό στο Αμμόχωστος.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν τη Δευτέρα με τον Οθέλλο να φιλοξενεί την ΑΕΖ, τη Δόξα να υποδέχεται την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα να αντιμετωπίζει την Καρμιώτισσα.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News