Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΚρίσιμη σύσκεψη με Καρούσο για προστασία του παραλιακού μετώπου από τη διάβρωση

Κρίσιμη σύσκεψη με Καρούσο για προστασία του παραλιακού μετώπου από τη διάβρωση

Share

Στην Πάφο θα βρίσκεται αύριο ο υπουργός μεταφορών επικοινωνιών και έργων Γιάννης Καρούσος. Στις 9 το πρωί συνοδευόμενος από συνεργάτες του, διευθυντές τμημάτων και υπηρεσιών του υπουργείου του θα επιθεωρήσει την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Πόλεως Χρυσοχούς σε περιοχή ανάμεσα στη Μαραθούντα και την Τσάδα. Στις 10 θα μεταβεί στο Λατσί όπου θα απευθύνει χαιρετισμό στη συνέντευξη Τύπου για παρουσίαση της απόφασης της Αρχής Λιμένων Κύπρου για επέκταση του Λιμανιού του Λατσιού και τις Παλιές Αποθήκες της Αρχής Λιμένων Κύπρου στο Λιμάνι του Λατσιού.
Στις 12.30 το μεσημέρι ο κ. Καρούσος θα επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Πάφου, στη 1.30 τον χώρο Ενοποίησης των Αρχαιολογικών Χώρων και στις 2:00 το εργοτάξιο της Λεωφόρου Ελλάδος. Στις 3.30 το απόγευμα της θα προεδρεύσει σύσκεψης με τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Κομμάτων και Οργανώσεων Πάφου, στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου για εξέταση θεμάτων που αφορούν την προστασία των νοτιοδυτικών ακτών των Δήμων Πάφου Γεροσκηπου καθώς και τον δρόμο που θα συνδέει την τουριστική περιοχή με το αεροδρόμιο.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News