Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
24.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΛαμπερό Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Αναβαργός

Λαμπερό Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Αναβαργός

Share

Το Σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου, ο Σύνδεσμος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου στο Αναβαργός οργανώνει ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

Η σπουδαία εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα της πρώτης κυρίας, Φιλιππας Καρσερά Χριστοδουλίδη, και θα περιλαμβάνει μια ποικιλία δραστηριοτήτων.

Ανάμεσα σε αυτές, θα υπάρχει παιχνιδούπολη, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, φαγητό, δραστηριότητες όπως το παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, επίσκεψη από τον Άγιο Βασίλη, face painting και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Κατά την αναφορά του στην εκδήλωση, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων, Κλείτος Ιωάννου, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη προετοιμασία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Ωφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας σε όλους όσους μας εμπιστευθήκατε και σταθήκατε διπλά μας σε αυτή την Μεγάλη Προσπάθεια για την Πραγματοποίηση του Χριστουγενιάτικου Χωριού.

Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματα μας ή τις ευχαριστίες μας για όλη τη βοήθειά σας.
Για ό, τι κάνετε και για ποιοι είσαστε, είμαστε ευγνώμωνες.
Οι λέξεις δεν μπορούν ποτέ να εκφράσουν την αγάπη και την εκτίμησή μας για σας.
Ο Θεός να ευλογεί τη γενναιοδωρία σας!
Όλοι σας θα έχετε Πρόσκληση να παρευρεθείτε με τις οικογένειες και τους φίλους σας!!!

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News