Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
27.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΜάθετε τα αποτελέσματα πρόσβασης στα ΑΑΕΙ της Ελλάδας

Μάθετε τα αποτελέσματα πρόσβασης στα ΑΑΕΙ της Ελλάδας

Share

Ανακοινώνεται τη Δευτέρα από την Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας ο Γενικός Βαθμός Πρόσβασης/Κατάταξης των υποψηφίων, για εισαγωγή στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΑΕΙ) της Ελλάδας. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, δημοσιεύεται, επίσης, το μηχανογραφικό δελτίο της Ελλάδας, βάσει του οποίου οι υποψήφιοι θα μπορούν να επιλέξουν με σειρά προτεραιότητας μέχρι είκοσι Σχολές/Τμήματα από ένα μόνο Επιστημονικό Πεδίο, οι οποίες/τα οποία αντιστοιχούν στα Έγκυρα Πλαίσια Πρόσβασης, που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους, για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης 2022. Η Υπηρεσία Εξετάσεων επισημαίνει ότι η υποβολή αιτήσεων για εισαγωγή στα ΑΑΕΙ της Ελλάδας για το 2022 θα διεκπεραιωθεί ηλεκτρονικά, ενώ σημειώνει ότι η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων, για διεκδίκηση θέσης στα ΑΑΕΙ Ελλάδας, αρχίζει την Τρίτη, 26 Ιουλίου του 2022 και ώρα 11:00 και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα, 1η  Αυγούστου του 2022 και ώρα 13:00.

Μάθετε τα αποτελέσματα πρόσβασης στα ΑΑΕΙ της Ελλάδας   ΕΔΩ

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα βρίσκεται στον επίσημο ιστότοπο της Υπηρεσίας Εξετάσεων.      Η  είσοδος σε αυτή θα μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή, δεδομένου ότι υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυπΓια την είσοδό τους, οι ενδιαφερόμενοι θα χρησιμοποιήσουν το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό Πρόσβασης με τα οποία είχαν κάνει εγγραφή και είσοδο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για υποβολή αίτησης συμμετοχής στις Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης 2022 κατά τον μήνα Μάρτιο 2022.

Κατά την περίοδο ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων, η Υπηρεσία Εξετάσεων θα λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο (Τηλ.: 22582933 / 22582934), για υποστήριξη των ενδιαφερομένων.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News