Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
25.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΜακελειό στην Πράγα. 15 νεκροί και 24 τραυματίες...

Μακελειό στην Πράγα. 15 νεκροί και 24 τραυματίες…

Share

Η ένοπλη επίθεση σε πανεπιστήμιο στο κέντρο της Πράγας, που σκότωσε περισσότερους από 15 ανθρώπους δεν συνδέεται με τη διεθνή τρομοκρατία, δήλωσε την Πέμπτη η τσεχική κυβέρνηση.

«Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι αυτό το έγκλημα έχει οποιαδήποτε σχέση με τη διεθνή τρομοκρατία», είπε ο Υπουργός Εσωτερικών Βιτ Ρακούζαν στους δημοσιογράφους για τον πυροβολισμό στο κτήριο του Πανεπιστημίου του Καρόλου.

Ο ένοπλος ήταν φοιτητής στη Φιλοσοφική Σχολή στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα.

«Πάντα ήθελα να σκοτώνω» έγραφε o δράστης του μακελειού στην Πράγα. Πυροβόλησε τα θύματα και αυτοκτόνησε μόλις ήρθε η αστυνομία.

Κανένας τραυματισμός Κυπρίων στο επεισόδιο στην Πράγα, λέει η Πρεσβεία

Η Πρεσβεία της Κύπρου στην Τσεχία έχει επικοινωνήσει με τους Κύπριους οργανωμένους φοιτητές στην Πράγα και δεν έχει μέχρι στιγμής αναφερθεί οποιοσδήποτε τραυματισμός, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών Θεόδωρος Γκότσης, ερωτηθείς σχετικά, μετά το συμβάν με πολλούς νεκρούς και τραυματίες από πυροβολισμούς στο πανεπιστήμιο του Καρόλου.

Ο κ. Γκότσης πρόσθεσε ότι η Πρεσβεία παραμένει σε επαφή και αν προκύψει οτιδήποτε θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση και πληροφόρηση.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News