Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΜιλτιάδης Τάλας: Μια παράξενη χρονιά που μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί!

Μιλτιάδης Τάλας: Μια παράξενη χρονιά που μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί!

Share

Ο Μιλτιάδης Τάλας έκανε μια εξαιρετική πορεία που δείχνει την δυναμική της ομάδας στο ποδόσφαιρο της Πάφου. Οι «Κιτρινοπράσινοι» πέρασαν από χίλια κύματα την φετινή χρονιά και κατάφεραν να τερματίσουν λίγο πίσω από την 3αδα που έδινε τα εισιτήρια για το πρωτάθλημα ένταξης της ΣΤΟΚ.

Η ομάδα της Τάλας έκανε μια ξέφρενη πορεία με τον Στέλιο Στυλιανού, ωστόσο κάποια ατυχεί αποτελέσματα λίγο πριν την έναρξη των play offs έφεραν τον Μιλτιάδη Τάλας στην τρίτη θέση στην έναρξη του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος. Οι τραυματισμοί, οι αλλαγές προπονητών και η ατυχία τού στέρησαν κάποια αποτελέσματα που θα μπορούσαν να έχουν την ομάδα να διεκδικεί την είσοδο της στην τριάδα.

Στο κύπελλο έδειξε και εκεί τα δόντια του. Κατάφερε να κάνει μια τεράστια ανατροπή απέναντι στον Ευαγόρα Πάφου και να φτάσει στα ημιτελικά όπου αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια Αφροδίτη. Εκεί παρατάχθηκε με μόλις με 13 ποδοσφαιριστές, λόγω τραυματισμών και τιμωριών και κατάφερε να φτάσει μια ανάσα από τον τελικό, αφού αποκλείστηκε στην παράταση.

Μια χρονιά που στόχος της ομάδας ήταν να κάνει μια νέα αρχή και να δημιουργήσει ένα σύνολο με φόντο το μέλλον, κατάφερε και παλέψει μέχρι το τέλος στόχους που στην αρχή της χρονιάς φάνταζαν άπιαστοι.

ΔΑΝΙΗΛ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News