Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
21.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΝέες καταγγελίες Φαίδωνα για νοσοκομείο

Νέες καταγγελίες Φαίδωνα για νοσοκομείο

Share

Άθλια και τριτοκοσμική χαρακτήρισε για άλλη μια φορά την εικόνα του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου ο δήμαρχος της πόλης μας Φαίδωνας Φαίδωνος.

Προανήγγειλε μάλιστα την πραγματοποίηση  ειρηνικής εκδήλωσης διαμαρτυρίας ενεργών πολιτών, έξω από το νοσοκομείο, σε μεταγενέστερο στάδιο στην οποία προτίθεται να συμμετάσχει και ο ίδιος.

Όπως ανέφερε, το νοσοκομείο Πάφου, υλικοτεχνικά, είναι γερασμένο, ενώ τα τελευταία 30 χρόνια δεν έγινε καμία ουσιαστική συντήρηση.

Λόγο κακοδιαχείρισης και κακοδιοίκησης, κατήγγειλε, δεν γίνονται ούτε καν τα ελάχιστα, με αποτέλεσμα το νοσοκομείο Πάφου να μοιάζει με εγκαταλειμμένο κτήριο.

Κατήγγειλε επίσης ότι πολλοί ασθενείς και συγγενείς τους από την επαρχία ταλαιπωρούνται, αφού δεν υπάρχουν κρεβάτια σε κλινικές και αναγκάζονται να νοσηλεύονται σε άλλες επαρχίες.

Κάλεσε επίσης τους αρμοδίους να αναθεωρήσουν τις συμφωνίες με τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια που είναι συμβεβλημένα στο ΓεΣΥ, αφού ορισμένοι κλινικάρχες επιλέγουν μόνο τις κερδοφόρες, όπως τις χαρακτήρισε, ιατρικές υπηρεσίες.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News