Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
23.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΝέος κύκλος επαφών της Ολγκίν σήμερα

Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν σήμερα

Share

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, θα έχει το μεσημέρι στη Λευκωσία, ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Η κυρία Ολγκίν Κουεγιάρ θα συναντηθεί σήμερα και με τον ηγέτη των τουρκοκυπρίων, ενώ όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, προτού αναχωρήσει από την Κύπρο, θα μεταφέρει στον Ερσίν Τατάρ τις εντυπώσεις από τον πρώτο κύκλο επαφών της στο νησί.

Την προσεχή Τρίτη, η Ολγκίν Κουεγιάρ θα συναντηθεί στην Αθήνα με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ αναμένεται να έχει επαφές και τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Από τις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την ελπίδα ότι η απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα, θα έχει συνάντηση και με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

Ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης διεμήνυσε εκ νέου πως θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για επανέναρξη των συνομιλιών, από το σημείο στο οποίο είχαν διακοπεί στο Κραν Μοντανά.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News