Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
23.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΝέο μήνυμα από κοινοτάρχη Χλώρακας Νικόλα Λιασίδη

Νέο μήνυμα από κοινοτάρχη Χλώρακας Νικόλα Λιασίδη

Share

Νέα παρέμβαση του κοινοτάρχη Χλώρακας Νικόλα Λιασίδη στα όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες.

Αυτούσια τα όσα αναφέρει: 

Υπάρχει αγανάκτηση αλλά ως εδώ. Η βία δεν είναι καλός οιωνός. Την πληρώνουν αθώοι.

Αντιλαμβάνομαι και συμπάσχω με όλους και καταλαβαίνω ότι για 15 χρόνια εφαρμόστηκαν μέτρα αλλά δεν ήταν αποτελεσματικά.

Φταίνε όλοι. Αυτοί που από φόβο δεν έπαιρναν αυστηρά μέτρα, αυτοί πού έστησαν τα κυκλώματα μεταναστεύσης μετά το 2007,αυτοί που διαχρονικά φόβιζαν τους κυβερνώντες να μην πάρουν μέτρα είτε με συνθήματα είτε με καταγγελίες, αυτοι που άθελά ή ηθελημένα κάλυπταν κυκλώματα, τα κυκλώματα που κέρδιζαν και πίεζαν τις κυβερνήσεις να μην αλλάξουν κάτι για να εκμεταλεύονται το σύστημα, αυτοί που αποφάσιζαν μη ολοκληρωμενες λύσεις, αυτοι που εξώθουσαν τους μετανάστες να κάνουν διαμαρτυρίες και να προκαλούν, αυτοί που δεν αντιλαμβάνονται τις συνέπειες της μετανάστευσης, αύτοι που δεν αντιλαμβάνονται οτι υπάρχει η νόμιμη μετανάστευση αλλα προωθείτε η παράνομη για να εξυπηρετουνται συμφέροντα, αυτοί οι αρμόδιοι φορείς που είναι ευθυνόφοβοι και ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλο και δεν κανουν συνέργειες, αυτοί που δεν θέλουν να τσαλακωθούν, αυτοί που λένε κρύψε να περάσουμε.

Όμως η βία θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Πρέπει να δώσουμε χρόνο στη κυβέρνηση να εφαρμόσει αυστηρά μέτρα και πολιτική στο μεταναστευτικο για να μην είμαστε ελκυστικός προορισμός απο τη μια και το σημαντικότερο να διαχειριστούμε όλους αυτούς που οι αιτήσεις τους απορρίφθηκαν και ειναι παράνομα στη χώρα. Οφείλουμε να δώσουμε χρόνο και νομίζω ότι όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί στή Κύπρο ότι το θέμα χρήζει άμεσης επίλυσης εδώ και τώρα και όχι διαχείρισης να πάμε παρακάτω.

Δώστε τόπο στην οργή. Δώστε Χρόνο.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News