Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
14.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΝεαροί πετροβόλησαν αστυνομικούς στην Λεμεσό

Νεαροί πετροβόλησαν αστυνομικούς στην Λεμεσό

Share

Πετροβολισμό δέχθηκαν, την Πέμπτη, μέλη της ομάδας «Ζ» στο πλαίσιο επιχείρησης τροχονομικών ελέγχων στη Λεμεσό, κατά την οποίαν καταγγέλθηκαν δεκάδες οδηγοί και κατακρατήθηκαν 39 οχήματα. Ένα άτομο συνελήφθη μετά από καταδίωξη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επιχείρηση ελέγχων διεξήχθη στο πλαίσιο των καθημερινών δράσεων της Αστυνομίας για αντιμετώπιση των παραβάσεων τροχαίας, τη μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων και την αύξηση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο.

Συνολικά καταγράφηκαν 123 παραβάσεις τροχαίας, με τις 37 καταγγελίες να αφορούν οδήγηση χωρίς άδεια και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλισης, πέντε χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας του οχήματος και 12 που αφορούσαν οδήγηση οχημάτων, τα οποία ήταν δηλωμένα ως ακινητοποιημένα.

Τέσσερις μοτοσικλετιστές και δύο ποδηλάτες καταγγέλθηκαν γιατί δεν έφεραν κράνος προστασίας, δύο οδηγοί οχημάτων καταγγέλθηκαν για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών, ενώ για διάφορες άλλες παραβάσεις τροχαίας έγιναν άλλες 24 καταγγελίες. Επιπρόσθετα, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, σχετικά με παραβάσεις τροχαίας, κατακρατήθηκαν 39 οχήματα, 13 μοτοσικλέτες και 26 αυτοκίνητα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, λίγο πριν τις 12:30, μέλη της Ομάδας «Ζ» αντιλήφθηκαν τρεις νεαρούς να οδηγούν σε δρόμο στην περιοχή Πολεμιδιών, μοτοσικλέτες που δεν έφεραν πινακίδες εγγραφής. Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τους προσεγγίσουν για έλεγχο, οι τρεις οδηγοί ανέπτυξαν ταχύτητα για να διαφύγουν, ενώ την ίδια ώρα, περίπου δέκα άλλοι νεαροί, που βρίσκονταν σε παρακείμενο πάρκο, εισήλθαν στο δρόμο και άρχισαν να ρίχνουν πέτρες, με αποτέλεσμα ένας από τους αστυνομικούς να χτυπηθεί στο πόδι από πέτρα.

Οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή όταν τα μέλη της Αστυνομίας προσπάθησαν να τους ανακόψουν, ενώ ένας εξ αυτών, ηλικίας 20 χρόνων, εισήλθε σε παρακείμενη κατοικία και από την ύψους δύο μέτρων βεράντα, πήδηξε και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να ανακοπεί και να συλληφθεί από τα μέλη της Αστυνομίας, για το αυτόφωρο αδίκημα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη βεράντα του σπιτιού βρισκόταν γυναίκα, η οποία κρατούσε το 20 μηνών εγγονάκι της, ενώ στη θέα του υπόπτου, αυτό  της έπεσε από τα χέρια, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Ο 20χρονος ύποπτος υποβλήθηκε σε έρευνα και στην κατοχή του εντοπίστηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη συνολικούς βάρους περίπου 7,49 γραμμαρίων. Τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News