Thursday, March 28, 2024
21.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΝτου της αστυνομίας στη Χλώρακα για κλοπή ρεύματος - Βρήκαν και ναρκωτικά

Ντου της αστυνομίας στη Χλώρακα για κλοπή ρεύματος – Βρήκαν και ναρκωτικά

Share

Νέα συντονισμένη επιχείρηση ελέγχων στην περιοχή Χλώρακας, πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής, μέλη της Αστυνομίας, σε συνεργασία με λειτουργούς των τοπικών Αρχών και τη συνδρομή λειτουργών της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψαν τρεις υποθέσεις κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας, από πρόσωπα που διαμένουν σε συγκρότημα διαμερισμάτων της περιοχής, καθώς και μία υπόθεση κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, η επιχείρηση ελέγχων πραγματοποιήθηκε γύρω στις 7.00 το πρωί της Παρασκευής, από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, και των Επαρχιακών Κλιμακίων της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών ΥΚΑΝ, και της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψαν στοιχεία ότι, ένοικοι τριών διαμερισμάτων σε κτιριακό συγκρότημα, με παράνομη παρέμβαση σε εγκατάσταση παροχής ηλεκτρισμού της ΑΗΚ, φέρεται να υπέκλεπταν ηλεκτρική ενέργεια. Οι έξι συνολικά ένοικοι των διαμερισμάτων οδηγήθηκαν στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Πάφου, για περαιτέρω εξετάσεις, σχετικά με τις τρεις υποθέσεις κλοπής.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε στο ένα από τα τρία διαμερίσματα, φέρεται να εντοπίστηκε στην κατοχή 22χρονου ενοίκου μικρή ποσότητα κάνναβης, βάρους 7 γραμμαρίων περίπου. Ο 22χρονος συνελήφθη για την παράνομη κατοχή ναρκωτικών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Πάφου και την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου).

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!