Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
23.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΞεσάλωσαν με ντεσιμπέλ ψες στο κέντρο της Πάφου – Αψήφισαν τις υποδείξεις...

Ξεσάλωσαν με ντεσιμπέλ ψες στο κέντρο της Πάφου – Αψήφισαν τις υποδείξεις Φαίδωνα -Σφοδρά παράπονα και καταγγελίες

Share

Ηχορύπανση

Έντονη ηχορύπανση παρατηρήθηκε και χθες βράδυ στο κέντρο της Πάφου με αποτέλεσμα πολίτες να προβαίνουν σε καταγγελίες στην Αστυνομία. Το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε λίγες μόνο ώρες μετά την σύσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο και τις αυστηρές προειδοποιήσεις και συστάσεις που έκανε ο Δήμαρχος Πάφου προς τους ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής στους οποίους ανέφερε μεταξύ άλλων ότι από την ερχόμενη εβδομάδα όσοι δεν συμμορφώνονται θα κατάσχονται μεγαφωνικές εγκαταστάσεις και θα αφαιρούνται άδειες για τραπεζοκαθίσματα.

Συμφώνησαν

Ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Άγγελος Ονησιφόρου μιλώντας στο Radio Cosmos ανέφερε ότι όλοι οι συνάδελφοι του που παρευρέθηκαν χθες στη συνάντηση δήλωσαν ότι θα συμμορφωθούν με τη νομοθεσία και ζήτησαν μάλιστα να μπουν κόφτες στο κάθε ηχοσύστημα ξεχωριστά .
Στη χθεσινή σύσκεψη συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν την καθαρότητα και την αποκομιδή των σκυβάλων από το εμπορικό κέντρο καθώς και επαναφορά των τραπεζοκαθισμάτων στα όρια που υπήρχαν πριν την πανδημία.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News