Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΟλυμπιακός: Με φόντο το Final 4 της Euroleague

Ολυμπιακός: Με φόντο το Final 4 της Euroleague

Share

Για τον 5ο και καθοριστικό αγώνα των πλέι οφ της Euroleague ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει στις 22:00 την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και έχει ως μοναδικό στόχο να «σπάσει» για δεύτερη φορά την έδρα της ισπανικής ομάδας και να εξασφαλίσει μια θέση στο Final 4 της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε κάνει το “break” στον πρώτο αγώνα της σειράς όταν κέρδισε με 77-75.

Στον δεύτερο αγώνα στην Βαρκελώνη η Μπάρτσα είχε επικρατήσει με 77-69, ενώ στον 3ο αγώνα στο ΣΕΦ του Πειραιά, οι καταλανοί έκαναν το δικό τους μπρέικ επικρατώντας στην παράταση των «ερυθρολεύκων» με 82-80. Στον 4ο αγώνα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 92-58 και πλέον το «εισιτήριο» για τους «4» θα κριθεί απόψε επί ισπανικού εδάφους.

Επίσης, στις 20:00 διεξάγεται το πέμπτο παιχνίδι και στη σειρά των πλέι οφ ανάμεσα στη Μονακό και τη Φενερμπαχτσέ. Η ομάδα του πριγκιπάτου έχει το πλεονέκτημα έδρας σε μια σειρά που «πήγε» ακριβώς όπως αυτή του Ολυμπιακού, όμως η τουρκική ομάδα απέδειξε πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει και αναμένεται να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη νίκη-πρόκριση.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News