Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΟ Ηρόδοτος που θέλει τη φανέλα του Θεουλή μιλά στο CosmosSports

Ο Ηρόδοτος που θέλει τη φανέλα του Θεουλή μιλά στο CosmosSports

Share

Εντύπωση προκαλεί η ενέργεια ενός φιλάθλου της Πάφος fc, του Ηρόδοτου, που σχεδόν σε κάθε παιχνίδι ζητά τη φανέλα του διαιτητή Θεουλή. Ο συμπολίτης μας εξηγεί στο Cosmos Sports γιατί θέλει τη φανέλα του συγκεκριμένου διαιτητή.

«Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κάτι προσωπικό με τον κύριο Θεουλή.  Η αντίδραση μου, γιατί περί αντιδράσεως πρόκειται,  έχει  αποδέκτες την ΚΟΠ και το χειρισμό σε θέματα διαιτησίας αφού Θεουλή,  Σολωμού και Χατζηβασιλείου έχουν οριστεί σε 10 παιχνίδια ο καθένας το λιγότερο, ενώ έχει παίκτες της ομάδας, πρωτοκλασάτα ονόματα, που δεν έχουν παίξει 10 παιχνίδια ακόμα. Και να το θέσω πιο ορθά, έχουν κάτω από 950 λεπτά συμμετοχής που είναι ο χρόνος συμμετοχής σε παιχνίδια της Πάφου των προαναφερθέντων.

Φυσικά εκτός από τη φανέλα του κυρίου Θεουλή θα ζητήσω και τις φανέλες Σολωμού και Χατζηβασιλείου ως ενθύμια αυτής της χρονιάς,  πάντα καλοπροαίρετα και ευελπιστώ ότι θα τις παραλάβω» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επιμένει ο Ηρόδοτος για το παγκόσμιο γεγονός!

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News