Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
24.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΟ Μπεσάρα είπε ότι οι φίλοι της Πάφου τού έριχναν πέτρες

Ο Μπεσάρα είπε ότι οι φίλοι της Πάφου τού έριχναν πέτρες

Share

Σε συνέντευξή του στη Σουηδία, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Πάφος fc Ναχίρ Μπεσάρα είπε μεταξύ άλλων ότι, όταν βρισκόταν στην Πάφο, οι φίλοι της ομάδας του έριχναν πέτρες.

Ο Μπεσάρα αναφέρθηκε επίσης και για την επένδυση των ανθρώπων της Πάφος fc.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Ο Ναχίρ Μπεσάρα υπέγραψε για την Πάφο για πολλά χρήματα το 2019 και μετακόμισε στην Κύπρο όπου ήταν διαφορετική από πολλές απόψεις. Όχι τουλάχιστον ποδοσφαιρικά.

-Ήταν απλώς να επιτεθούμε. Χωρίς άμυνα, μόνο πάνω-κάτω. Δεν υπάρχει έλεγχος, τακτική ή κατοχή, χαβανέζικο ποδόσφαιρο που λένε. Επένδυσαν ένα εξαιρετικά μεγάλο χρηματικό ποσό για την απόκτηση καλών παικτών, φέραμε μεταξύ άλλων τον Jason Puncheon που έχει κάνει 300-400 στην Premier League. Τον έφεραν κατευθείαν από την Πρέμιερ Λιγκ και πολλούς ακόμη παίκτες και που κερδίζαμε εύκολα το πρωτάθλημα που νόμιζαν, αλλά δεν ήταν τόσο εύκολο όσο νόμιζαν. Δεν είναι μόνο να αγοράζεις καλούς παίκτες και να πιστεύει ότι θα λειτουργήσει. Ήταν λίγο ακατάστατο και δεν πήγε τόσο καλά όσο νομίζαμε.

Μπελάς στο κλαμπ, που δεν πληρώθηκε και τα λοιπά;

– Όχι, τίποτα τέτοιο, ο μισθός δεν ήταν πρόβλημα. Αλλά οι οπαδοί νόμιζαν ότι θα νικούσαμε και μας πέταξαν ακόμη και πέτρες.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News