Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
17.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΟ ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ και έφερε «τούμπα» την υπόθεση τίτλος

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ και έφερε «τούμπα» την υπόθεση τίτλος

Share

Ο ΠΑΟΚ τα έφερε όλα «τούμπα» στην υπόθεση τίτλος στην Ελλάδα, καθώς στην κατάμεστη Τούμπα, επικράτησε με ανατροπή της ΑΕΚ με 3-2 για την 8η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο 3′ και στο 81′ και του Ζόαν Σάστρε στο 90′. Από την άλλη η Ένωση ισοφάρισε αρχικά με Ορμπελίν Πινέδα στο 9′ και πήρε προβάδισμα με τον Ντομαγκόι Βίντα στον 75′.

Με τη νίκη αυτή, ο ΠΑΟΚ έμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου, καθώς θα αντιμετωπίσει στα τελευταία τρία παιγνίδια τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και τον Άρη στο Χαριλάου. Η ΑΕΚ, από την άλλη, έχει μεγάλο ντέρμπι στον Πειραιά με τον Ολυμπιακό, και αν κερδίσει θα πάει για φιέστα τίτλου με τη Λαμία στην ΟΠΑΠ Αρένα.

Στη Λεωφόρο, ο Άρης έβαλε ταφόπλακα και στις τελευταίες ελπίδες του Παναθηναϊκού για διεκδίκηση του Πρωταθλήματος ως το τέλος, καθώς κέρδισε τους «πράσινους» με 1-0 με γκολ του Ζαμόρα στο 2’. Στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 15 Μαΐου και υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 19 του ίδιου μήνα. Ακόμη και με δύο νίκες, οι «πράσινοι» μπορεί να μην κατακτήσουν τον τίτλο αν η ΑΕΚ κάνει απλώς μια νίκη στην τελευταία αγωνιστική επί της Λαμίας.

Ζωντανός στη μάχη για τον τίτλο είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε στοπ Φάληρο της Λαμίας με 4-1. Ο Τσικίνιο στο 24΄, ο Ναβάρο στο 27΄, ο Ποντένσε στο 52΄ και ο Αλεξανδρόπουλος στο 93΄ πέτυχαν τα γκολ των «ερυθρολεύκων», ενώ ο Τόσιτς στο 64΄ μείωσε για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στις 12 Μαΐου στον αγώνα που είχε αναβληθεί λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των δύο ομάδων. Στη συνέχεια φιλοξενεί την ΑΕΚ στο Γ. Καραϊσκάκης και στην τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Οι «ερυθρόλευκοι» με τρεις νίκες θα στεφθούν πρωταθλητές ενώ μπορούν και με συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Βαθμολογία (8η αγωνιστική):

ΑΕΚ                      75

ΠΑΟΚ                  71 (7 αγ.)

Παναθηναϊκός   71

Ολυμπιακός      70  (7 αγ.)

Άρης                   52

Λαμία                35

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News