Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΠάμε για ρεκόρ αφίξεων το 2023- Αισιόδοξες εκτιμήσεις

Πάμε για ρεκόρ αφίξεων το 2023- Αισιόδοξες εκτιμήσεις

Share

 

Αυξημένο κύμα αφίξεων τον Απρίλη

Ευοίωνες θα είναι οι προοπτικές για τον τουρισμό στην Πάφο για το 2023 σύμφωνα με τον Διευθυντή της ΕΤΑΠ Νάσο Χατζηγεωργίου . Μιλώντας στο Radiocosmos εκτίμησε ότι με βάση τον προγραμματισμό και τις κρατήσεις η Πάφος  για φέτος μπορεί να ξεπεράσει τις επιδόσεις  του 2019 . Σύμφωνα με τον κ Χατζηγεωργιου μέχρι το τέλος Μαρτίου θα βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία όλες οι ξενοδοχειακές μονάδες της επαρχίας ενώ από την πρώτη εβδομάδα Απριλίου και την έναρξη των νέων πτητικών προγραμμάτων αναμένονται  ικανοποιητικές αφίξεις τουριστών .

 Έκθεση Βερολίνου

Για την πρόσφατη τουριστική έκθεση του Βερολίνου ο Διευθυντής της ΕΤΑΠ ανέφερε ότι οι προοπτικές είναι αρκετά καλές αφού η αεροπορική σύνδεση με την Κύπρο είναι αρκετά καλή ωστόσο  είπε για την Πάφο οι 2με 3 πτήσεις την εβδομάδα δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για αυτό πρόσθεσε καταβάλλονται προσπάθειες για να ενισχυθεί το πτητικό πρόγραμμα από την Γερμανία προς την Πάφο.

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News