Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
17.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΠάφος fc: Έπαιξε καλύτερα, αλλά έχασε…

Πάφος fc: Έπαιξε καλύτερα, αλλά έχασε…

Share

Βελτιωμένη παρουσιάστηκε η Πάφος fc στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, ωστόσο δεν ήταν αποτελεσματική. Η ουσία στη χθεσινή αναμέτρηση ήταν η νίκη, την οποία πήρε η ΑΕΚ με τέρμα του Φαράτζ στο 85ο λεπτό.

Η νέα ήττα έδωσε παράταση στη μουρμούρα των φιλάθλων που βλέπουν την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια να μην αποδίδει τα αναμενόμενα.

Η συνέχεια είναι ακόμα πιο δύσκολη στην παφιακή ομάδα, καθώς ακολουθούν κατά σειρά οι αγώνες με την Ομόνοια, τον Απόλλων και την Ανόρθωση, μέσα από τα οποία θα διαφανεί εάν μπορεί να διεκδικήσει ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στην Ευρώπη, ή ακόμα και τον τίτλο.

Στο μεταξύ, όλα δείχνουν ότι ο 29χρονος Ντάκενς Ναζόν θα είναι το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ο επιθετικός από την Αϊτή αφήνει τη ΤΣΣΚΑ Σόφιας για την Πάφο, με στόχο να τη βοηθήσει να επιτύχει τους στόχους της. Απ’ εκεί και πέρα, εκκρεμεί ακόμη μια προσθήκη που θα αφορά είτε την επίθεση, είτε την άμυνα, λόγω της απουσίας του Μάριου Δημητρίου λόγω τραυματισμού.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News