Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
20.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήLIFESTYLEΠέθανε η 'simply the best' Tina Turner (Video of her best hits)

Πέθανε η ‘simply the best’ Tina Turner (Video of her best hits)

Share

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 83 χρόνων η «βασίλισσα του rock ‘n’ roll» , Τina Turner.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο εκπρόσωπός της, ο οποίος ανέφερε στην ανακοίνωσή του πως «έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδινε για την υγεία της». «Η Τina Turner, η “βασίλισσα του Rock’n Roll” έφυγε σήμερα ειρηνικά, σε ηλικία 83 ετών, καθώς έδινε μάχη για την υγεία της εδώ και χρόνια. Πέθανε στο σπίτι της στο Küsnacht κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Μαζί της, ο κόσμος χάνει έναν θρύλο της μουσικής και ένα πρότυπο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Turner ήταν μία από τις από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών, γνωστή για τις επιτυχίες της όπως το “What’s Love Got to Do with It”, το “Proud Mary”, το “Private Dancer” και το “(Simply) The Best”.

Γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 1939 στο Νάτμπους του Τενεσί των ΗΠΑ. Ξεκίνησε την καριέρα της ως τραγουδίστρια μπλουζ σε νυχτερινά μαγαζιά σε ηλικία 16 ετών.

Έγινε γνωστή κατά τα τέλη της δεκαετίας του 1960 ως τραγουδίστρια του συγκροτήματος « Ike & Turner Revue», όμως στη συνέχεια ακολούθησε σόλο πορεία. Oι παγκόσμιες περιοδείες της ήταν πάντα sold out για παραπάνω από 30 χρόνια, ενώ θεωρούταν η πιο σκληρά εργαζόμενη γυναίκα στη σόουμπιζ.

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News