Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
20.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΠαγκόσμια πρωτιά για την Jane Moss η οποία κατοικεί στην Πάφο

Παγκόσμια πρωτιά για την Jane Moss η οποία κατοικεί στην Πάφο

Share

Αθλήτρια της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπριτζ έλαβε την πρώτη θέση σε παγκόσμιο ατομικό διαγωνισμό γυναικών μπριτζ που διοργανώθηκε διαδικτυακά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπριτζ (World Bridge Federation). Πρόκειται για την Jane Moss η οποία κατοικεί στην Πάφο.

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 100 γυναίκες από όλο τον κόσμο πολλές από τις οποίες είχαν μεγάλη εμπειρία στο άθλημα. Κάθε τρεις ώρες παίζονταν 10 διανομές για επτά μέρες και η Jane έπρεπε να μένει ξύπνια μέχρι τις 4 το πρωί.

Η Jane ξεκίνησε μαθήματα μπριτζ πριν 4 μόνο χρόνια σε όμιλο μπριτζ στην Πάφο και το υπέροχο αυτό πνευματικό άθλημα της κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον. Είναι μέλος στους 4 ομίλους μπριτζ της Πάφου και μέλος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπριτζ. Δάσκαλος της και συμπαίκτης της στο διαδίκτυο ο Bobby Jones ο οποίος δυστυχώς απεβίωσε πρόσφατα και δεν πρόλαβε να ζήσει την μεγάλη επιτυχία της μαθήτριας του.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News