Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
20.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΠανέτοιμη με έντεκα «κομάντος» η Πάφος fc (πιθανή ενδεκάδα)

Πανέτοιμη με έντεκα «κομάντος» η Πάφος fc (πιθανή ενδεκάδα)

Share

Πανέτοιμη για να περάσει νικηφόρα από το Αντώνης Παπαδόπουλος παρουσιάζεται η Πάφος fc, ενόψει του σημερινού πολύ δύσκολου αγώνα απέναντι στον Άρη Λεμεσού.

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πέραν του Ναμ που είναι στο Μουντιάλ, πάει στη Λάρνακα με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να αυξήσει τη διαφορά από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ και να έχει «μαξιλαράκι» πέντε βαθμών.

Αγωνιστικά, όπως έχει δηλώσει ο Χένινγκ Μπεργκ, υπάρχει τρομερή θέληση για νίκη από τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι για τη 10η νίκη στο πρωτάθλημα.

Φανέλα βασικού παίρνει ξανά ο Ζάιρο, ο οποίος θα πλαισιώνεται στην επίθεση από τους εξαιρετικούς Σεμέδο και Τάνκοβιτς, ενώ πιο πίσω οι «αθόρυβοι» παικταράδες Βαλακάρι, Κανέ και Ντράγκομιρ. Στην άμυνα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Ικοκό, Μπάιριτς, Κβίντα και Ζουνίνιο και κάτω απ’ τα δοκάρια ο Άντος. Με αυτούς τους έντεκα «κομάντος» λοιπόν αναμένεται να ξεκινήσει ο κ. Μπεργκ το ντέρμπι με τον Άρη Λεμεσού.

Δίπλα στην ομάδα και περίπου 600 φίλοι της παφιακής ομάδας που παρόλο της εργάσιμης ημέρας και της δύσκολης ώρας, θα ταξιδέψουν στη Λάρνακα για να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News