Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
18.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΠαναθηναϊκός και Ολυμπιακός στη μάχη Νο 3 των πλέι οφ της Euroleague

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στη μάχη Νο 3 των πλέι οφ της Euroleague

Share

Αγώνας υπ΄ αριθμό 3 στη σειρά των πλέι οφ της φετινής Euroleague με τις δύο ελληνικές ομάδες, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να ρίχνονται απόψε στη μάχη με φόντο την πρόκριση του στο Final Four της διοργάνωσης στο Βερολίνο.

Πρώτος αγωνίζεται απόψε ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει στις 20:00 στο Βελιγράδι τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με στόχο τη νίκη, προκειμένου να κάνει το 2-1 και να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά. Οι «πράσινοι» είχαν ηττηθεί στον πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ από την ισραηλινή ομάδα, χάνοντας ουσιαστικά το πλεονέκτημα της έδρας, ωστόσο κέρδισαν το δεύτερο και ισοφάρισαν τη σειρά.

Απόψε ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη και μόνο νίκη για να καταφέρει, τουλάχιστον να ανακτήσει το πλεονέκτημα της έδρας και να βρεθούν μια νίκη μακριά από την τετράδα.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες τη Μεγάλη Πέμπτη επίσης στο Βελιγράδι στις 21:45. Οι δύο αγώνες θα γίνουν στο «Αλεξάνταρ Νίκολιτς Χολ».

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στις 21:30 την Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με στόχο τη νίκη, προκειμένου να κάνει το 2-1 στις νίκες και να διατηρήσει το πλεονέκτημα έδρας, το οποίο πήρε μετά την νίκη του στον πρώτο αγώνα στη Βαρκελώνη.

Τη Μεγάλη Πέμπτη οι δύο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες στο ΣΕΦ στις 19:45 και οι «ερυθρόλευκοι» ευελπιστούν και στοχεύουν σε εκείνο τα παιγνίδι να πάρουν την πρόκριση για το Βερολίνο.

Η σειρά των πλέι οφ συνεχίζεται αύριο με τους 3ους αγώνες των ζευγαριών Ρεάλ-Μπασκόνια και Φενερμπαχτσέ-Μονακό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προηγείται 2-0 στη σειρά με την Μπασκόνια και χρειάζεται μία νίκη στα δύο παιγνίδια που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες στη Βιτόρια, προκειμένου να πάρει το «εισιτήριο» για την τελική τετράδα της διοργάνωσης.

Φενερμπαχτσέ και Μονακό βρίσκονται στο 1-1 μετά το «σπάσιμο» της έδρας της Μονακό στον πρώτο αγώνα.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα των επόμενων δύο αγώνων στις σειρές για τα πλέι οφ της Euroleague (σε παρένθεση το σκορ της σειράς) έχει ως εξής:

Αγώνας Νο 3

Μεγάλη Τρίτη 30/4

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Παναθηναϊκός (Ελλάδα)   20:00 (1-1)

Ολυμπιακός (Ελλάδα)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)         21:30 (1-1)

Μεγάλη Τετάρτη 1/5

Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Μονακό (Μονακό)            20:45 (1-1)

Μπασκόνια (Ισπανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)       21:30 (0-2)

Αγώνας Νο 4

Μεγάλη Πέμπτη 2/5

Ολυμπιακός (Ελλάδα)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)         19:45

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Παναθηναϊκός (Ελλάδα)   21:45

Μεγάλη Παρασκευή 3/5

Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Μονακό (Μονακό)            20:45

Μπασκόνια (Ισπανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)       22:00 –Αν χρειαστεί–

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News