Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
29.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΠαραλύει σήμερα για τρεις ώρες η Κύπρος - Απεργία για την ΑΤΑ

Παραλύει σήμερα για τρεις ώρες η Κύπρος – Απεργία για την ΑΤΑ

Share

Σε μαζικές κινητοποιήσεις κατέρχονται σήμερα οι εργαζόμενοι από όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, διατρανώνοντας την αποφασιστικότητά τους να υπερασπιστούν τον θεσμό της ΑΤΑ και να διεκδικήσουν την πλήρη αποκατάσταση και καθολική απόδοσή της.

Η παγκύπρια πανσυνδικαλιστική τρίωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3 το απόγευμα. Οι διαδηλωτές σε όλη την Κύπρο αναμένεται να είναι αρκετές χιλιάδες, ενώ πολλοί θα μεταφερθούν μαζικά από τους χώρους δουλειάς με λεωφορεία.

Η κύρια συγκέντρωση θα λάβει χώρα έξω από το Υπουργείο Οικονομικών στη Λευκωσία και θα ακολουθήσει πορεία προς το Υπουργείο Εργασίας για επίδοση ψηφίσματος. Στη Λεμεσό η συγκέντρωση θα γίνει στο Διοικητήριο, στη Λάρνακα έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση, στο Παραλίμνι έξω από το Επαρχιακό Γραφείο του Υπουργείου Εργασίας και στην Πάφο έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση.

Στον αγώνα ενώνουν τις δυνάμεις τους οι οργανώσεις ΠΕΟ, ΣΕΚ, ΔΕΟΚ, ΠΑΣΥΔΥ, ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ, ΣΑΚ, ΣΥΠΥΚ, ΠΟΑΣΟ, ΠΑΣΥΚΙ και Ένωση Συντακτών.

Στις ουσιώδεις υπηρεσίες θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού.

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News