Thursday, March 28, 2024
18.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΠεριβαλλοντικό έγκλημα στην Επισκοπή - Θέλουν να την πνίξουν με μπάζα

Περιβαλλοντικό έγκλημα στην Επισκοπή – Θέλουν να την πνίξουν με μπάζα

Share

Πνίγουν την Επισκοπή

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της Επισκοπής μετά την τυχαία ανακάλυψή τους ότι περιοχή που γειτνιάζει με την οικιστική και σε πολύ κοντινή απόσταση από το περιβαλλοντικό κέντρο έχει επιταχθεί για την μεταφορά μπάζων από την κατασκευή του δρόμου Πάφου –Πόλεως Χρυσοχούς.

Ο κοινοτάρχης Χαράλαμπος Χαραλάμπους μιλώντας στο radiocosmos χαρακτήρισε έγκλημα αυτό που γίνεται για την κοινότητα του. Ήδη όπως ανέφερε έχουν αποσταλεί επιστολές διαμαρτυρίας στον υπουργό μεταφορών, το τμήμα περιβάλλοντος και στα επαρχιακά γραφεία του τμήματος Δημοσίων Έργων, ενώ παράλληλα ενημερώνει και τους βουλευτές της επαρχίας.

Οι κάτοικοι, είπε, είναι έτοιμοι να κάνουν οτιδήποτε για να αποτρέψουν αυτόν τον σχεδιασμό που θα επιβαρύνει και θα καταστρέψει την κοινότητα και θα αλλοιώσει την εικόνα της με τα βουνά από μπάζα τα οποία θα φθάνουν σε ύψος από 30 έως 50 μέτρα.

Χ. Πάζαρος

Ο βουλευτής Πάφου του ΔΗΣΥ Χαράλαμπος Πάζαρος χαρακτήρισε δικαιολογημένες τις αντιδράσεις των κατοίκων της Επισκοπής. Πρέπει επεσήμανε να βρεθούν λύσεις για να αποτραπεί η περιβαλλοντική καταστροφή στην κοινότητα αλλά και να εξευρεθούν κατάλληλοι χώροι για μεταφορά των μπάζων για την υλοποίηση του έργου.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!