Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
23.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΜέχρι τέλος Ιουλίου η παραγωγή χαλλουμιού ΠΟΠ

Μέχρι τέλος Ιουλίου η παραγωγή χαλλουμιού ΠΟΠ

Share

Σύμφωνα με τον Υπουγρό Γεωργίας κ. Καδή Μέχρι τέλος του μήνα θα είναι πλήρως συμμορφούμενα με τις πρόνοιες της νομοθεσίας για ΠΟΠ. 

Σύσκεψη πραγματοποίηθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, με εκπροσώπους των αγροτικών οργανώσεων.

Η Κυβέρνηση τόνισε ο κ.Καδής , αποφάσισε το συντομότερο δυνατόν την άμεση εφαρμογή του κανονισμού και την ύπαρξη μιας  συμφωνημένης μετάβασης στη νέα τάξη πραγμάτων , ούτως ώστε πολύ σύντομα η νομοθεσία να εφαρμόζεται πλήρως και στα ράφια των υπεραγορών της Κύπρου και του κόσμου .

Πρόσθεσε επίσης ότι, 32 τυροκομεία έχουν ήδη πιστοποιηθεί και παράγουν σήμερα προϊόντα που φέρουν την ονομασία χαλλούμι ΠΟΠ, εκφράζοντας την προσδοκία ότι η νομοθεσία πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα  , κάνοντας λόγο ότι δεν θα αποδεχθούν οποιαδήποτε παρέκκλιση από αυτά που προβλέπει ο σχετικός κανονισμός που κατοχυρώνει το χαλλούμι ως προϊόν ΠΟΠ.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News