Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
30.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΠοιοι είναι οι «άσσοι» στο μανίκι του κ. Ντουμπόφ;

Ποιοι είναι οι «άσσοι» στο μανίκι του κ. Ντουμπόφ;

Share

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM, ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε «άσσους» στο μανίκι του προέδρου της ομάδας κυρίου Ρομάν Ντουμπόφ.

Ποιοι είναι, λοιπόν, οι «άσσοι» στο μανίκι του κ. Ντουμπόφ;

Είτε θα αφορά τις ανανεώσεις υφιστάμενων ποδοσφαιριστών, που αυτό δεν πρέπει να αποτελεί είδηση, καθώς λίγο-πολύ είναι αναμενόμενες… Εξάλλου, έχουν υπογράψει οι Ζάιρο, Βαλακάρι κλπ, συνεπώς, δεν πρέπει να μας εκπλήσσει άλλη ανανέωση με ποδοσφαιριστή από το ρόστερ.

Είδηση θα αποτελέσει η ανανέωση της συνεργασίας με τον Κανέ, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς και έχει ρήτρα κάπου στα 2,5 εκ. ευρώ. Ο Κανέ είναι ένα ακούραστο μηχανάκι στην ομάδα και με πολλή «βρώμικη» δουλειά, και αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος.

Οι «άσσοι» στο μανίκι του κ. Ντουμπόφ μπορεί να είναι και τα νέα αποκτήματα της μεταγραφικής περιόδου Ιανουαρίου. Το σενάριο αυτό, μοιάζει και το πιο ιδανικό.

Ο κ. πρόεδρος δεν αποκλείεται να φέρει στην ομάδα τέσσερις παικταράδες, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πιο δυνατή και να διατηρήσει την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα. Εξάλλου, όλοι πλέον γνωρίζουν ότι, στην τελευταία φάση του πρωταθλήματος, με τις πρώτες έξι ομάδες, όλοι οι αγώνες θα είναι ντέρμπι και εκεί θα κριθούν όλα.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News