Friday, March 29, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΠοιους θα υπουργοποιήσει η Σελεστίνα (Ηχητικό)- Αποκαλυπτική συνέντευξη στο RadioCosmos ...

Ποιους θα υπουργοποιήσει η Σελεστίνα (Ηχητικό)- Αποκαλυπτική συνέντευξη στο RadioCosmos …

Share

Η μοναδική γυναίκα που εκδήλωσε μέχρι τώρα ενδιαφέρον για να είναι υποψήφια στις προεδρικές εκλογές Σελεστίνα Ντι Πέτρο, αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο Radiocosmos ότι έχει έτοιμο το Υπουργικό Συμβούλιο που θα διορίσει αν εκλεγεί στην προεδρία της Δημοκρατίας. Για το Υπουργείο Εξωτερικών είπε ότι έκανε πρόταση σε γνωστό πρόσωπο όμως δεν της απάντησε ακόμη.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θα ήθελε να συμμετέχουν στην κυβέρνηση της ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης και η επίτροπος προστασίας του Παιδιού Δέσπω Μιχαηλίδου.  Για τον αρχιεπισκοπικό θρόνο αν και η ίδια δήλωσε Καθολική, ανέφερε ότι υποστηρίζει τον Μητροπολίτη Κωσταντίας από τον οποίο είπε έλαβε και ευλογία για την υποψηφιότητα της.

Η κ. Σελεστίνα δήλωσε επίσης ότι έχει έτοιμες 69 προτάσεις που θα γίνουν αποφάσεις όταν εκλεγεί μεταξύ των οποίων είναι η απαγόρευση των εκποιήσεων και το επίδομα για κάθε γυναίκα που γίνεται μάνα ύψους 550 ευρώ. Η φιλοσοφία της είπε είναι επεκτατική θρησκευτική πολική για να γίνει η Κύπρος ένα κέντρο όπου θα επιλύονται οι διαφορές όλου του κόσμου. Δήλωσε επίσης ότι θέλει η Κύπρος να είναι στο ΝΑΤΟ.

Ακούστε εδώ τις δηλώσεις  …

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!