Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
23.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣ"Πολύ ενθαρρυμένη" από την κοινωνία των πολιτών δηλώνει η Ολγκίν

“Πολύ ενθαρρυμένη” από την κοινωνία των πολιτών δηλώνει η Ολγκίν

Share

«Πολύ ενθαρρυμένη» από όσα έχει ακούσει από την κοινωνία των πολιτών, δήλωσε πως είναι η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία είχε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, τη δεύτερη συνάντηση της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση, η κ. Ολγκίν δήλωσε είπε ότι είχε μια καλή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, προσθέτοντας ότι κατά την εδώ παραμονή της είχε επαφές με την κοινωνία των πολιτών, με νέους και με γυναίκες και σημείωσε ότι θα συνεχίσει αυτές τις επαφές μέχρι και την Κυριακή όταν θα αναχωρήσει για συναντήσεις στην Άγκυρα και στην Αθήνα, προτού επιστρέψει και πάλι στην Κύπρο σε δύο βδομάδες.

Σημείωσε, επίσης, ότι η ίδια είναι «πολύ ενθαρρυμένη από όσα έχει ακούσει από την κοινωνία των πολιτών», σημειώνοντας πως είναι σημαντικό να ενημερωθεί για τα συναισθήματα και τις επιθυμίες του κόσμου.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News