Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
23.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΠορεία πρωταθλητισμού από την Πάφος fc

Πορεία πρωταθλητισμού από την Πάφος fc

Share

Τίτλο όσο ποτέ άλλοτε επιθυμούν φέτος στην Πάφος fc. Οι ιθύνοντες της ομάδας τονίζουν ότι ήρθε η στιγμή για να γίνει η αγωνιστική υπέρβαση. Άλλωστε, ο ερχομός του Χένινγκ Μπεργκ, αλλά και των ηχηρών μεταγραφών αυτό μαρτυρούν. 

Από τη Δευτέρα μπαίνει στην τελική ευθεία ο προγραμματισμός, καθώς πλησιάζει η ημέρα όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν στο γήπεδο για την επίσημη πρώτη στο εξωτερικό. Εκεί αναμένονται και τα περισσότερα νέα αποκτήματα με τον νορβηγό προπονητή της παφιακής ομάδας να καλείται να φτιάξει εκείνο το σύνολο που θα κυνηγήσει τον πολυπόθητο τίτλο.
Η φετινή χρονιά είναι διαφορετική, καθώς επιλέγονται ποδοσφαιριστές από το «πάνω ράφι» όπως αναφέρονται στα ποδοσφαιρικά στέκια οι σπουδαίοι και ακριβοί ποδοσφαιριστές. Ήδη έχει ανακοινωθεί ο πολύ σπουδαίος Βραζιλιάνος Μαρσίνιο, ο οποίος, βάσει του προφίλ του, φαίνεται να «αλωνίζει» τη δεξιά πλευρά. Απ’ εκεί και πέρα, έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα με τη διοίκηση να μην διαψεύδει, αλλά ούτε και να επιβεβαιώνει οτιδήποτε. Η τακτική των τελευταίων ετών, να κρατούν «στόματα ερμητικά κλειστά» εφαρμόζεται και φέτος, κάτι που χαρακτηρίζεται λανθασμένη από αρκετούς, καθώς κανείς δεν γνωρίζει σε ποιο στάδιο βρίσκεται ο προγραμματισμός.

Όπως και να έχει, η Πάφος fc ετοιμάζεται φέτος για σπουδαία πράγματα και ευχή όλων στην επαρχία να μπορέσει η ομάδα να πάρει, ή έστω να παλέψει μέχρι το τέλος για έναν πολυπόθητο τίτλο.

Βραζιλία – μεταγραφικά

Τη Βραζιλιάνικη αγορά φαίνεται πως αλωνίζουν τα λαγωνικά της Πάφος fc, καθώς πέραν του Ζοάο Πέδρο και του Μαρσίνιο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρεται και για τον τερματοφύλακα της Μποταφόγκο Ντιάγκο Λουρέιρο, ο οποίος φέτος κατέγραψε μόλις δύο συμμετοχές με την ομάδα του. Θυμίζουμε ότι στην ομάδα βρίσκεται ήδη ο Βραζιλιάνος Ζαιρό, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο Αϊλτον, ο οποίος επί εποχής Μίλανιτς είχε τραυματιστεί και κατέγραψε πολύ λίγες συμμετοχές.

Προετοιμασία

Η προετοιμασία θα γίνει και φέτος στο εξωτερικό, με το πρώτο στάδιο να αναμένεται να γίνει στη Λετονία, στις εγκαταστάσεις της Ρίγα fc, και το δεύτερο στάδιο στην Αυστρία. Στην Κύπρο η ομάδα επιστρέφει μέσα Αυγούστου, όπου, λογικά, θα δώσει 1-2 φιλικά παιχνίδια. Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει ορισθεί για το Σαββατοκύριακο 27-28 Αυγούστου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News