Friday, March 29, 2024
21.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠράσινος τρυγητός σε όλα τα αμπέλια

Πράσινος τρυγητός σε όλα τα αμπέλια

Share

Πράσινος τρυγητός σε όλα τα αμπέλια

Σπάει το αδιέξοδο σχετικά με τα σταφύλια που θα έμεναν φέτος αδιάθετα καθώς η Ε.Ε υιοθέτησε το σχέδιο που κατέθεσε το Υπουργείο Γεωργίας για την επέκταση το πράσινου τρυγητού και για αμπελουργούς που συμμετείχαν στο σχέδιο την περασμένη χρονιά. Αυτή η εξέλιξη ανακουφίζει τους Αμπελουργούς οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία για πράσινο τρυγητό και παράλληλα θα αυξηθούν οι  πιέσεις στα οινοποιεία να δεσμευτούν για τις ποσότητες που θα παραλάβουν. Με αυτό τον τρόπο αναμένεται να πετύχουν και οι αμπελουργοί καλύτερες τιμές παραλαβής των σταφυλιών τους.

Ευχαριστίες Χ. Πιττοκοπίτη

Σε ανακοίνωση του ο γραμματέας της ΠΕΚ Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης  να εκφράζει ευχαριστίες και συγχαίρει τον Υπουργό Γεωργίας κύριο Πέτρο Ξενοφώντος για το θετικό αποτέλεσμα των προσπαθειών προς στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη συμπερίληψη στο σχέδιο για τον πράσινο τρυγητό και των αμπελώνων που συμμετείχαν στο σχέδιο και την περσινή χρονιά 2022.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!