Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
21.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΠροβληματίζεται αν θα διεκδικήσει θέση Δημάρχου ή Αντιδημάρχου ο κοινοτάρχης Κισσόνεργας

Προβληματίζεται αν θα διεκδικήσει θέση Δημάρχου ή Αντιδημάρχου ο κοινοτάρχης Κισσόνεργας

Share

Η Κισσόνεργα κατάφερε τα τελευταία χρόνια να εξυγιάνει τα οικονομικά της, και με την ένταξή της στο νέο Δήμο Δυτικής Πάφου θα έχει ένα απόθεμα μεγαλύτερο του ενός εκατομμυρίου. Ο κοινοτάρχης Γιώργος Στυλιανού χαρακτήρισε δυναμική την πορεία της κοινότητας σημειώνοντας ότι τα τελευταία χρόνια με τη δημιουργία των δύο παραλιών αυξήθηκαν τα έσοδά της, ενώ παράλληλα προσφέρονται καλύτερες υπηρεσίες και στους επισκέπτες.

Αναφερόμενος στην προοπτική κατασκευής της μαρίνας, τόνισε ότι με βάση τις διαβεβαιώσεις και του νέου Υφυπουργού Τουρισμού το έργο μπορεί να υλοποιηθεί σε 5 χρόνια. Η κατασκευή της μαρίνας είπε ο κ. Στυλιανού θα δώσει μεγάλη ώθηση γενικότερα στην Πάφο αλλά ιδιαίτερα στην Κισσόνεργα και τον μελλοντικό Δήμο Δυτικής Πάφου. Σε ερώτηση αν ενδιαφέρεται για την θέση του Δημάρχου στο νέο Δήμο ο κ. Στυλιανού ανέφερε ότι δεν αποφάσισε ακόμη αν θα διεκδικήσει θέση Δημάρχου ή Αντιδημάρχου.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News