Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΠρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Καρολίνα Πελενδρίτου

Share

Πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι η κολυμβήτρια Καρολίνα Πελενδρίτου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Μαδέιρα μετά από μια εξαιρετική κούρσα την Κυριακή, αγγίζοντας το ατομικό της ρεκόρ, όπου τερμάτισε πρώτη στον τελικό των 50μ. ελεύθερο.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η Κύπρια αθλήτρια βελτίωσε κατά πολύ τον χρόνο που είχε κάνει χθες το πρωί (31.48) και τερματίζοντας με χρόνο 29.72 έφθασε πρώτη στον τερματισμό. Ο χρόνος της είναι πολύ κοντά στο δικό της ρεκόρ (29.71) ενώ δείγμα της εξαιρετικής της κούρσας είναι το γεγονός ότι είναι βελτιωμένος σε σχέση και με το Χρυσό στο Τόκιο όταν είχε κάνει 29.79, αναφέρεται.

Η Καρολίνα Πελενδρίτου αναδεικνύεται για τρίτη φορά Πρωταθλήτρια Ευρώπης και για πρώτη στα 50μ. ελεύθερο, αφού οι προηγούμενες πρωτιές της ήταν στα 100μ. πρόσθιο στο Βερολίνο το 2011 και στο Αϊντχόφεν το 2014. Συνολικά, είναι η έκτη φορά που ανεβαίνει στο βάθρο.

Για την Τρις Χρυσή Παραολυμπιονίκη θα ακολουθήσει αύριο, Τρίτη, η συμμετοχή της στα 100μ. πρόσθιο στην ίδια διοργάνωση.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News