Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
21.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΠρόκριση για το Παρίσι για τη Μαριλένα Μακρή στην Ιστιοπλοΐα

Πρόκριση για το Παρίσι για τη Μαριλένα Μακρή στην Ιστιοπλοΐα

Share

Η Μαριλένα Μακρή εξασφάλισε την Ολυμπιακή Κάρτα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» στην κατηγορία ILCA6 στην Ιστιοπλοΐα.

Σύμφωνα με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, οι αγώνες «Last Chance Regatta» διοργανώνονται στην Ιέρ της Γαλλία και η Μακρή ολοκλήρωσε στη 2η θέση της κατάταξης του στόλου που αγωνιζόταν για τις Ολυμπιακές κάρτες πρόκρισης.

Η ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου, τερμάτισε πρώτη στην Medal Race του αγώνα και με 37 βαθμούς, βρέθηκε μόλις ένα βαθμό πίσω από την αθλήτρια της Ρουμανίας που κατέκτησε την πρώτη θέση.

Στον αγώνα δόθηκαν οι τέσσερις τελευταίες Ολυμπιακές κάρτες στην κατηγορία αυτή.

Οι αγώνες της Ιστιοπλοΐας στους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα διεξαχθούν στη Μασσαλία και θα αποτελέσουν τη δεύτερη συμμετοχή της Μακρή σε αυτούς, αφού προηγήθηκε η παρουσία της πριν από τρία χρόνια στους αγώνες «Τόκιο 2020».

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή συγχαίρει θερμά την Μαριλένα Μακρή και την Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Paris2024, και τη νέα μεγάλη επιτυχία του αθλήματος.

Πλέον η κυπριακή Ολυμπιακή ομάδα αριθμεί πέντε μέλη, αφού Ολυμπιακές προκρίσεις έχουν εξασφαλίσει και οι Παύλος Κοντίδης (ILCA7/Ιστιοπλοΐα), Ντένις Ταραντίν (Kite/Ιστιοπλοΐα), Άντρη Χριστοφόρου (Ποδηλασία Δρόμου / Ποδηλασία), Μάριος Γεωργίου (Σύνθετο Ατομικό / Ενόργανη Γυμναστική).

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News