Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
20.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΠρόταση μαμούθ για το «Στέλιος Κυριακίδης»

Πρόταση μαμούθ για το «Στέλιος Κυριακίδης»

Share

Πρόταση για να κατεδαφιστεί το Στέλιος Κυριακίδης (Παφιακό στάδιο) κατέθεσαν από τα μέσα Μαΐου οι επενδυτές της Πάφος fc. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σκοπός τους είναι να το κτίσουν από την αρχή και να το μετατρέψουν σε υπερσύγχρονο στάδιο ποδοσφαίρου, κόστους κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Η πρόταση προς τον ΚΟΑ είναι ακόμα σε ισχύ με τον κρατικό οργανισμό να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τη θέση του.

Στόχος των επενδυτών είναι να ανεγερθεί υπερσύγχρονο ποδοσφαιρικό στάδιο, καλύτερο από το ΓΣΠ, ακόμα και από το καινούργιο στάδιο της Λεμεσού. Ένα τέτοιο στάδιο ποδοσφαίρου θα αποτελέσει σταθμός για το παφίτικο ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του στον Super Sport fm, ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος fc Χάρης Θεοχάρους, με αφορμή το πρόβλημα που προέκυψε με το Στέλιος Κυριακίδης, τόνισε ότι κάποιοι δεν επιθυμούν να δουν την Πάφο να προοδεύει.

«Οι επενδυτές της ομάδας επενδύουν αρκετά λεφτά στο ποδόσφαιρο, ωστόσο συναντούν συνέχεια εμπόδια»… τόνισε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να νοηθεί ότι η ομάδα δέχεται πόλεμο ακόμα και από τον ΚΟΑ.

Αναφορικά με το φλέγον ερώτημα, για το πού θα παίζει η Πάφος, ο κ. Θεοχάρους ανέφερε ότι δεν είναι εφικτό να παίξουν στο δημοτικό Πέγειας, καθώς χρειάζονται πάρα πολλά λεφτά για να μετατραπεί σε γήπεδο Α’ κατηγορίας.

Παράλληλα, ο κ. Θεοχάρους τόνισε ότι εάν ξεκινήσουν τα έργα για αλλαγή του ταρτάν στο Στέλιος Κυριακίδης, θα είναι «πεταμένα λεφτά», καθώς θα γίνουν σε ένα στάδιο που χρίζει κατεδάφισης.

Τέλος, επανέλαβε την πρόταση των επενδυτών τονίζοντας ότι υπάρχουν και τα σχέδια, τα οποία σχεδίασε κορυφαίο αρχιτεκτονικό γραφείο του Λονδίνου.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News