Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
16.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΠρώτη θέση για Πάφο FC K10 στο Ayia Napa Youth Soccer Festival

Πρώτη θέση για Πάφο FC K10 στο Ayia Napa Youth Soccer Festival

Share

Την πρώτη θέση στο Ayia Napa Youth Soccer Festival κατέλαβε η ομάδα της Πάφος FC Κ10 (2014) κερδίζοντας στον τελικό που διεξήχθη νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης την ομάδα της ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς με σκορ 2-0.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας, το ποδοσφαιρικό τουρνουά της Αγίας Νάπας τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού, της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και του Δήμου Αγίας Νάπας και εδώ και χρόνια έχει καταστεί θεσμός προσελκύοντας και ομάδες από το εξωτερικό.

Οι μικροί της Πάφος FC παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά πήγαν τελικό και σήκωσαν το κύπελλο του Πρωταθλητή για τους γεννηθέντες το 2014 δείχνοντας ταυτόχρονα και τον δρόμο στους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας της Πάφου που στις 18 Μαϊου θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στο ΓΣΠ στον τελικό του Κυπέλλου Coca Cola Ά κατηγορίας Ανδρών.

Όπως αναφέρεται η ομάδα της Πάφου Κ10 (2014 γεννηθέντες) έχουν  προπονητή τον Μάριο Κωνσταντίνου και αποτελείται  από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Σάμπα, Σεσιτασβίλι,  Μάριος Μενελάου, Γιώργος Τοουλιάς, Κάλβιν Μποτόπνικ, Γιάσια Ντεμιάνοβ, Λίο Χρυσοστόμου, Ιάκωβος Πέτρου,  Βόβα Ρυκόβ, Ιωάννης Χριστοδούλου, Ορέστης Σαββιάς και Χρίστος Χριστοφόρου.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News