Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
25.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΠυρπόλησαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Πυρπόλησαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Share

Επίθεση με μολότοφ , πέτρες, κροτίδες και άλλα αντικείμενα δέχθηκαν μέλη της ΜΜΑΔ και αστυνομικοί από ομάδα κουκουλοφόρων στη Λεμεσό. Ένα περιπολικό καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ δύο άλλα υπέστησαν ζημιές. Τα μέλη της αστυνομίας δέχθηκαν επίθεση, όταν μετέβησαν στον Ύψωνα να επιβάλουν τη τάξη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις δέκα χθες βράδυ. Πολίτες ενημέρωσαν την αστυνομία ότι ομάδα κουκουλοφόρων βρισκόταν σε σημείο του δρόμου Ύψωνα προς Ερήμη και έριχνε κροτίδες και άλλα αντικείμενα στους οδηγούς, παρενοχλώντας τους.

Μέλη της αστυνομίας και της ΜΜΑΔ μετέβησαν στην περιοχή για να επιβάλουν τη τάξη.  Εκεί δέχθηκαν επίθεση από περίπου 150 κουκουλοφόρους που τους έριχναν κροτίδες, μολότοφ, βεγγαλικά, πέτρες και άλλα αντικείμενα. Ένα αυτοκίνητο της ΜΜΑΔ τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς, δύο άλλα περιπολικά υπέστησαν ζημιές.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και οι ομάδα των κουκουλοφόρων τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε στο σκοτάδι. Για το συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα, ωστόσο δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής συλλήψεις.

Η αστυνομία και η πυροσβεστική υπηρεσία βρισκόταν επί ποδός στη διάρκεια της ψεσινής νύκτας στη Λεμεσό καθώς ήταν δεκάδες τα παράπονα των πολιτών σε πολλά σημεία της πόλης και της επαρχίας, για μεγάλης έκτασης λαμπρατζιές και χρήση κροτίδων.  Επίσης, σε κάποιες περιοχές της Λεμεσού, νεαροί έθεσαν φωτιά σε σκυβαλοδοχεία.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News