Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΠώς θα επηρεαστούν τα λεωφορεία από την αυριανή Παναπεργία

Πώς θα επηρεαστούν τα λεωφορεία από την αυριανή Παναπεργία

Share

Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Μεταφορών σχετικά με τις δημόσιες επιβατικές μεταφορές με λεωφορεία τακτικών γραμμών την Πέμπτη (26/1).

Το Υπουργείο ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω της πραγματοποίησης της τρίωρης παναπεργίας την ερχόμενη Πέμπτη 26/1/2023 μεταξύ των ωρών 12:00 – 15:00, θα ισχύουν τα ακόλουθα όσον αφορά στις Δημόσιες Επιβατικές Μεταφορές με Λεωφορεία Τακτικών Γραμμών:

Τα λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές από Δημοτικά / Γυμνάσια / Λύκεια / Τεχνικές Σχολές θα είναι στα σχολεία στις 11:30 για την εκτέλεση των δρομολογίων επιστροφής. Δεν θα εκτελεστούν οποιαδήποτε δρομολόγια μεταξύ των ωρών 12:00 – 15:00.

Με τη λήξη της απεργίας (μετά τις 15:00), οι προκαθορισμένες διαδρομές που αφορούν στη μεταφορά μαθητών όπως Προαιρετικά, Ενιαία Ολοήμερα και ΚΙΕ, θα εκτελούνται κανονικά.

Τα δρομολόγια Τακτικών Επιβατικών Γραμμών (Αστικά, Περιφερειακά και Υπεραστικά) δεν θα εκτελούνται κατά τη διάρκεια της τρίωρης απεργίας.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News