Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΠώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα σήμερα και το Πάσχα

Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα σήμερα και το Πάσχα

Share

Για το πως θα λειτουργήσουν τα καταστήματα λιανικού εμπορίου κατά την Πρωτομαγιά μίλησε  ο Γενικός Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Λιανικού Εμπορίου, Μάριος Αντωνίου.

Όπως διευκρίνισε, όλα τα γενικά καταστήματα (εκτός οι φούρνοι και τα περίπτερα), την Τετάρτη θα παραμείνουν κλειστά. «Έτυχε να είναι μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα όπως είχε συμβεί και το 2021 που ήταν και Μεγάλο Σάββατο», είπε προσθέτοντας πως η νομοθεσία που ρυθμίζει τη λειτουργία των γενικών καταστημάτων απαγορεύει και το άνοιγμα κατά την 1η Μαϊου, ανεξαρτήτων εάν είναι μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Τι προκάλεσε σύγχυση

Ο κ. Αντωνίου διευκρίνισε πως «αυτό που προκάλεσε σύγχυση είναι ότι στην Ελλάδα έχει γίνει μεταφορά της αργίας και θα ανοίξουν όλα τα εμπορικά καταστήματα αύριο την Πρωτομαγιά και θα τηρήσουν αργία της Τρίτης της Λαμπρής. Εκεί τους το επιτρέπει η νομοθεσία. Στην Κύπρο δεν επιτρέπεται η μεταφορά».

Πως θα λειτουργήσουν τα καταστήματα το Πάσχα

Την Μεγάλη Παρασκευή και Σάββατο τα γενικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 6 το απόγευμα ενώ Κυριακή και Δευτέρα θα είναι κλειστά και θα ανοίξουν την Τρίτη της Λαμπρής.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News