Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
32.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΡίχνουν φως στις συνθήκες πνιγμού της Χριστίνας- Καταθέσεις και μαρτυρίες στο ΤΑΕ...

Ρίχνουν φως στις συνθήκες πνιγμού της Χριστίνας- Καταθέσεις και μαρτυρίες στο ΤΑΕ Πάφου

Share

Με εντατικό ρυθμό συνεχίστηκαν σήμερα οι έρευνες της Αστυνομίας για τις συνθήκες θανάτου της Χριστίνας Πρωτόπαπα 3,5 χρονών απο την Λευκωσία. Το κατώφλι του ΤΑΕ πέρασαν σήμερα εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο αλλά και πελάτες οι οποίοι βρισκόταν στο χώρο της πισίνας. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η νεκροψία που θα διενεργηθεί αύριο από την Ιατροδικαστή  Αγγελική Παπέτα.  Ενα από τα ερωτήματα που περιμένοθν οι ανακριτές να απαντηθεί είναι ο χρόνος που το κορίτσι παρέμεινε στην πισίνα.  Σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας, το κοριτσάκι βρισκόταν με τους γονείς του, στα κρεβατάκια του υπαίθριου χώρου του ξενοδοχείου και σε κάποια στιγμή,  ανέφερε ότι θα πήγαινε στην μικρή παιδική πισίνα που βρίσκεται δίπλα από την κανονική.Υπό συνθήκες που διερευνώνται ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα το μικρό αγγελούδι θεάθηκε να επιπλέει αναίσθητο στην μεγάλη πισίνα. Αμέσως έσπευσαν ναυαγοσώστες που παρείχαν στο κοριτσάκι τις πρώτες βοήθειες εν αναμονή του ασθενοφόρου που ήδη είχε κληθεί στη σκηνή. Ωστόσο οι προσπάθειες ιατρών και ναυαγοσωστών ήταν μάταιες και το 3,5 ετών κορίτσι κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι ήταν χωρίς σωσίβιο η μπρατσάκια ενώ εκείνη την ώρα σε υπηρεσία βρισκόταν και οι δύο ναυαγοσώστες του ξενοδοχείου.

Η εξόδιος ακολουθία για το τρίχρονο κοριτσάκι θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου στα Λατσιά την Τετάρτη 17 Αυγούστου, στις 17:30. Η οικογένεια δεν θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία.

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News