Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
16.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΡαντεβού με την ιστορία έχει απόψε ο Ολυμπιακός

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε ο Ολυμπιακός

Share

Το ραντεβού με την ιστορία για τον Ολυμπιακό έφτασε και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να είναι συνεπείς. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει απόψε στις 22:00 στο Βίλα Παρκ του Μπέρμιγχαμ την Αστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League.

Στόχος της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι να πάρει αποτέλεσμα που θα του δίνει πλεονέκτημα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο «Γ. Καραϊσκάκης». και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό.

«Σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα είναι το καλύτερο για να ξεκινήσεις σε μία τέτοια φάση, αλλά πιο μπορεί να θεωρηθεί θετικό αποτέλεσμα; Μία νίκη ή μία ισοπαλία ανάλογα πως εξελίσσεται ο αγώνας. Η πρόκριση κρίνεται σε 180 λεπτά, όμως δεν μπορείς να σκέφτεσαι και τα 180 λεπτά αυτή τη στιγμή. Θα σκεφτούμε μόνο το πρώτο παιχνίδι, ανάλογα από το πως θα πάει και σε κάθε περίπτωση ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε» δήλωσε χθες ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ιταλός διαιτητής της κατηγορίας Elite, Μάρκο Γκουίντα, ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Βοηθοί του 42χρονου διαιτητή θα είναι οι συμπατριώτες του Φίλιπο Μέλι και Τζιόρτζιο Περέτι, 4ος ο Λιθουανός, Ντονάτας Ρούμσας, και στο VAR οι Ιταλοί Πάολο Βαλέρι και Μασιμιλιάνο Ιράτι.

Στον άλλο αποψινό ημιτελικό του Europa Conference League η ιταλική Φιορεντίνα υποδέχεται την βελγική Κλαμπ Μπριζ.

Συνοπτικά το αποψινό πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της ημιτελικής φάσης είναι:

22:00 Άστον Βίλλα – Ολυμπιακός

22:00 Φιορεντίνα – Κλαμπ Μπριζ

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News