Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήLIFESTYLEΣβαρτσενέγκερ και Σταλόνε σμίγουν για το Halloween

Σβαρτσενέγκερ και Σταλόνε σμίγουν για το Halloween

Share

Τα «ιερά τέρατα» των ταινιών δράσης του Χόλυγουντ, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και Σιλβέστερ Σταλόνε, άρπαξαν τα τεράστια μαχαίρια που χρησιμοποιούσαν στις ταινίες Commando και Rambo, και πόζαραν έχοντας μπροστά τους δυο σκαλισμένες κολοκύθες.

Ο 76χρονος Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Εγώ και ο μεγάλος μου φίλος Arnold @schwarzenegger περνάμε χρόνο στο καταπληκτικό γραφείο του, σκαλίζοντας κεφάλια κολοκύθας για το Halloween με μαχαίρια επιβίωσης!!!. Αυτό κάνουν τα παιδιά της πραγματικής ΔΡΑΣΗΣ στον ελεύθερο χρόνο τους! Χαχαχα…».

Από την πλευρά του ο 75χρονος «Εξολοθρευτής» δημοσίευσε την εικόνα με το μήνυμα «Happy Halloween». Οι βετεράνοι ταινιών δράσης έχουν μοιραστεί στο παρελθόν την οθόνη στις ταινίες «The Expendables 2 και 3» και «Escape Plan».

Στο Halloween, που γιορτάζεται τη νύχτα της 31 Οκτωβρίου, τα παιδιά κυρίως στις ΗΠΑ μασκαρεύονται και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας πολλά γλυκά, με το γνωστό «trick or treat» με τη κολοκύθα να αποτελεί σημείο κατατεθέν του Halloween.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News