Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
23.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΣε βαρύ κλίμα σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο

Σε βαρύ κλίμα σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο

Share

Το Κυπριακό και οι  επαφές του προέδρου της Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ θα είναι στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας του Εθνικού Συμβουλίου.

Το Εθνικό Συμβούλιο που θα συνέλθει στις 17:30 το απόγευμα θα ενημερωθεί απο τον πρόεδρο  της Δημοκρατίας για τη συνάντησή του με τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών και για τα όσα αναφέρθηκαν  σε σχέση με το διορισμό ειδικού απεσταλμένου για το Κυπριακό και για σύγκλιση τριμερούς συνάντησης Γκουτέρες – Χριστοδουλίδη- Τατάρ.

Χθες ο Ερσίν Τατάρ απέρριψε την πρόταση για διορισμό ειδικού απεσταλμένου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ.

Δήλωσε επίσης οτι  πρότεινε στον Αντόνιο Γκουτέρες την πραγματοποίηση τριμερούς συνάντησης υπό την αιγίδα του, θέτοντας όμως τον όρο να γίνουν προηγουμένως αποδεκτές οι αξιώσεις για τη συνεργασία δύο ίσων πλευρών στους έξι τομείς που είχε πέρυσι εισηγηθεί: ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ηλεκτρισμός, υδρογονάνθρακες, νερό, μεταναστευτικό και αποναρκοθέτηση.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News