Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
17.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΣε ρυθμούς Καρναβαλιού η Πάφος

Σε ρυθμούς Καρναβαλιού η Πάφος

Share

Που μπορείτε να σταθμεύσετε κατά τις σημερινές εκδηλώσεις

Ο Δήμος Πάφου, ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των Εκδηλώσεων του Παφίτικου Καρναβαλιού στις 7 και στις 16 Μαρτίου 2024, θα υπάρξουν οι πιο κάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Λόγω της Πομπής, που θα ξεκινήσει από το Μνημείο Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, από τις  4.00μ.μ. μέχρι και τις 6.00 μ.μ., ( 1.30 – 6.00μ.μ., στις 16 Μαρτίου ), η κυκλοφοριακή κίνηση στη Λ. Γ. Διγενή, Γ. Αυξεντίου και στις παρακείμενες οδούς,   θα επιτρέπεται τμηματικά. Η τροχαία κίνηση στη Λ. Γ. Διγενή θα είναι δυνατή πριν το ύψος της οδού Ο. Ανδρούτσου (παρά το Μνημείο Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ), κλειστή θα είναι και η Γρηγόρη Αυξεντίου (ύψος της εισόδου της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης).

Οι πολίτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους πιο κάτω Χώρους Στάθμευσης:

  • Πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης
  • Γήπεδο 7ου Δημοτικού Σχολείου
  • Γήπεδο Λυκείου Α΄ (« Γ. Σ. Κόροιβος »)
  • Χώρος Στάθμευσης «Καραβέλλα»
  • Χώρος Στάθμευσης παρά το Μνημείο Γενοκτονίας Ποντιακού Ελληνισμού.

Για αποφυγή ταλαιπωρίας, παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν να προσεγγίζουν τους εν λόγω δρόμους και να χρησιμοποιούν άλλες κατευθύνσεις, για τον προορισμό τους.

Ο Δήμος Πάφου, απολογείται για την όποια ταλαιπωρία του κοινού.

Όσοι βεβαίως υπολογίζουν να επισκεφτούν το παραδοσιακό κέντρο της Πάφου μπορούν να σταθμεύσουν και στους χώρους στάθμευσης της Περβόλας αλλά και το χώρο στάθμευσης του Μουτάλλου πίσω από το Τζαμί…

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News