Friday, March 29, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΣτην Πέγεια ο Παναθηναϊκός

Στην Πέγεια ο Παναθηναϊκός

Share

Έφτασε σήμερα στην Πάφο η αποστολή του Παναθηναϊκού για ολιγοήμερη προετοιμασία με αφορμή και την διακοπή του πρωταθλήματος του Παγκοσμίου Κυπέλου του Μουντιάλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ο Παναθηναϊκός στις δέκα ημέρες που θα μείνει στην Κύπρο θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με την Χάποελ Μπερ Σεβά του Ισραήλ την 1η Δεκεμβρίου, την Pafos FC στις 4 Δεκεμβρίου και τη Νέα Σαλαμίνα στις 7 Δεκεμβρίου.

Η πολυμελής αποστολή, εξήντα περίπου ατόμων που αποτελείται από την προπονητική ομάδα, ιατρούς, φυσιοθεραπευτές, τεχνικό επιτελείο, αναλυτές, προσωπικό του Παναθηναϊκού αλλά και Έλληνες δημοσιογράφους που καλύπτουν τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα, θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας. Οι προπονήσεις τους θα γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας.

Πριν λίγες ημέρες είχε αφιχθεί στην Κύπρο αντιπροσωπεία της ομάδας του Παναθηναϊκού αποτελούμενη από τον Διευθυντή της ομάδας και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Γρηγόρη Παπαβασιλείου και το Δημήτρη Δανιηλίδη, ο οποίος είναι υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της ομάδας και επιθεώρησαν τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Πέγειας για έγκριση και του ξενοδοχείου. Την αντιπροσωπεία που είχε έρθει στην Κύπρο συνόδευσαν άτομα του Δήμου Πέγειας και της Πέγειας FC.

H ομάδα του Παναθηναϊκού θα μεταβεί το απόγευμα της Δευτέρας, στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας για προπόνηση και στην επιστροφή αναμένεται να τους υποδεχτούν στο ξενοδοχείο οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού από όλη την Κύπρο.

Στο μεταξύ σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Παναθηναϊκού Πάφου αναφέρει πως το απόγευμα της Δευτέρας θα συγκεντρωθούν οι φίλαθλοι στα στα Γραφεία του Συνδέσμου στην Πάφο για να αναχωρήσουν για το ξενοδοχείο όπου διαμένει η ομάδα.

Σημειώνεται πως ο Παναθηναϊκός στο ελληνικό πρωτάθλημα προπορεύεται και είναι αήττητος σε δεκατρία παιχνίδια, στα οποία έχει δώδεκα νίκες και μια ισοπαλία.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!