Thursday, March 28, 2024
18.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΣτο συμβούλιο του ΟΑΥ ο Γ. Κωσταντινίδης

Στο συμβούλιο του ΟΑΥ ο Γ. Κωσταντινίδης

Share

Αποφασισμένος να εργαστεί με ζήλο για την υλοποίηση των στόχων του ΟΥΑ είναι ο συμπολίτης μας εγκεκριμένος λογιστής Γιάννης Κωσταντινίδης ο οποίος διορίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο διοικητικό συμβούλιο του οργανισμούς. Σε δηλώσεις στο Radiocosmos o κ. Κωσταντινίδης ευχαρίστησε την κυβέρνηση και τον Υπουργό Υγείας για την επιλογή σημειώνοντας ότι ο ίδιος αντιλαμβάνεται το βάρος και τις ευθύνες που αναλαμβάνει.

Βιογραφικό

Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής το 1973. Αποφοίτησε με άριστα από το Λύκειο Κύκκου Πάφου το 1991 και ακολούθως υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία μέχρι το 1993. Την περίοδο 1993-1996 σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ και έπειτα απέκτησε τον επαγγελματικό τίτλο του Συνδέσμου Εγγεγραμμένων και Εγκεκριμένων Λογιστών(ΑCCA) του οποίου είναι μέλος από το 1999. Είναι επίσης ενεργό μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου(ΣΕΛΚ) από το 2000.   Το 2008 ίδρυσε τον ελεγκτικό οίκο Yiannis Constantinides Ltd, Chartered Certified Accountants, του οποίου είναι Διευθύνων Σύμβουλος. Η εταιρεία παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως λογιστικές, ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές. Προηγουμένως εργάστηκε ως Διευθυντής στους ελεγκτικούς οίκους PWC και KPMG στην Κύπρο. Επίσης εργάστηκε ως ασκούμενος λογιστής στις εταιρείες Βennett Verby & Co και Clement Keys & Co στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι Πρόεδρος της Επιτροπής  Ελέγχου του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ευαγόρας Παλληκαρίδης.  Διετέλεσε Μέλος της Επιτροπής του Συνεργατικού Πιστωτικού Ιδρύματος Πέγειας και Μέλος της Επιτροπείας του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Πάφου Λτδ . Tον Ιούλιο 2016 διορίστηκε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Aρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) της οποίας ήταν επίσης Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου μέχρι τη λήξη της θητείας τον Ιανουάριο 2019. Διορίστηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΤΗΚ(Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου) από τις 31 Ιανουαρίου 2019  και στις 22 Δεκεμβρίου 2020 το Υπουργικό Συμβούλιο τον διόρισε στη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΤΗΚ μέχρι την λήξη της θητείας του στις 30 Ιουλίου 2021. Συμμετείχε σε διάφορες επιτροπές και ήταν Πρόεδρος των Επιτροπών Ελέγχου και Διαχείρισης Κινδύνων.

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!