Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
23.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΣυνελήφθη 24χρονος για τέλεση εικονικού γάμου και εμπορίας προσώπων .

Συνελήφθη 24χρονος για τέλεση εικονικού γάμου και εμπορίας προσώπων .

Share

Το Γραφείο Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας μετά από γραπτή ανακοίνωση του αναφέρει  ότι ” μέλη της Δύναμης, μετά από συνεργασία με τις αρχές της Γερμανίας, προχώρησε χθες Τετάρτη 20 Ιουλίου, στη σύλληψη άνδρα ηλικίας 24 ετών, ο οποίος καταζητείτο από τις αρχές της Δημοκρατίας, που εξέδωσαν εναντίον του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης. Ο άνδρας εντοπίστηκε πρόσφατα στη Γερμανία και συνελήφθη με το ευρωπαϊκό ένταλμα, ενώ μετά από δικαστική διαδικασία, οι γερμανικές αρχές ενέκριναν το αίτημα για έκδοση του στην Κύπρο»

Σύμφωνα με το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων μετέβησαν στη Γερμανία και χθες συνόδευσαν αεροπορικώς τον ύποπτο στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου με την άφιξη τους προχώρησαν στη σύλληψη του με δικαστικό ένταλμα. Ο 24χρονος , κατηγορείται για υπόθεση εμπορίας προσώπων, τέλεσης εικονικού γάμου, πλαστογραφίας και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, αδικήματα που διαπράχθηκαν στην Κύπρο, το 2019.

Ο 24χρονος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του. Ωστόσο ακόμα ένα πρόσωπο, άντρας ηλικίας 34 ετών, είχε συλληφθεί για την ίδια υπόθεση  , του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, με την υπόθεση να βρίσκεται υπό εκδίκαση».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας «τον συντονισμό της συνεργασίας και επικοινωνίας με τις αρχές της Γερμανίας, διεξήγαγε το Γραφείο Interpol Λευκωσίας, της Διεύθυνσης Ευρωπαϊκής Ένωσης – Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας – ΔΕΕ-ΔΑΣ, του Αρχηγείου Αστυνομίας».

Το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων συνεχίζει τις έρευνες.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News